Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Yogi Tea


Harmóniában a természettel, harmóniában önmagunkkal!

 

A Yogi Teákat kezdettől fogva az ősi Ayurveda filozófia hagyományai szerint készítjük, melyek arra tanítják az embert, hogy harmóniában éljen a természettel és környezetével és becsülje meg a Föld nyújtotta, az élethez elengedhetetlen természeti adományokat és kincseket. Őrizze meg velünk Ön is ezeket a hagyományokat - egy csésze ízletes tea társaságában.

A válogatott gyógynövények és egzotikus fűszerek különleges aromája, a csábító és titokzatos illat minden Yogi Teának egyedülálló, gazdag aromát kölcsönöz. A Yogi Teákat azonban nemcsak a fantasztikus ízek nyújtotta élvezet jellemzi; minden egyes csésze tea elfogyasztása hozzájárul testi és szellemi jólétünkhöz, lelkünk felemelkedéséhez. Minden Yogi Tea mesterien kidolgozott keverék, mely kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. Fogyasztásakor feltöltődünk élettel.

 

Története

Yogi Teák 1986-ban kerültek bevezetésre az európai piacon, a wellness teák között úttörőként. A német Yogi Tea GmbH azóta a siker útját járja ayurvédikus teáinak gyártásával. Tevékenységét a folyamatos piacbővülés és növekedés jellemzi. A Yogi Teák olyan különleges fűszeres keverékek, melyeket az ősi indiai recept szerint állítanak össze, a test és a lélek harmóniájának megteremtésére. Mintegy 40-féle teakeverék van kínálatukban a legváltozatosabb ízekkel, a jógázók körében különösen kedveltek és szívesen fogyasztott teák.

 Webáruház készítés