Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Acorelle


„Jó közérzet parfümök” – illatok a lelki egyensúlyért

Friss citrom… gyöngyvirág… vanília… elég rágondolni, és az orrunkban érezzük a kellemes illatokat. Egy parfümös üvegcse tetejének lecsavarásával a titokzatosság, az élvezetek és a luxus világába lépünk be. Hosszú ideig az illatok csak az uralkodók és az előkelőségek kiváltságai voltak. Mai világunkban a standardizált illatok váltak természetessé. Tudnunk kell azonban, hogy míg a hagyományos parfümök szervezetünkre ártalmas összetevőket tartalmaznak, léteznek olyan bioparfümök is, melyek kimondottan jótékonyan járulnak hozzá testi-lelki egészségünkhöz. 

A jó illatok „ára”

Avagy a konvencionális parfümök egészségkárosító hatása A parfümös üveg felnyitásával az illatkompozíció molekulái egy pillanat alatt orrunkon keresztül szervezetünkbe jutnak. Ezt jelzi a finom illatok észlelése. A parfümök összetevői között az emberre és a környezetre potenciálisan mérgező anyagok is megtalálhatók: Parabének, kémiai oldószerek, kémiai színezékek, szintetikus illatanyagok és a veszélyes ftalátok. A ftalátok a műanyagok lágyítására használt szerves vegyületek, a hagyományos kozmetikumokban, körömlakkokban és parfümökben is előfordulnak. A nehezen lebomló ftalátok minden ember vérében kimutathatók, mivel légzés során óhatatlanul bekerülnek a szervezetbe. A hormonrendszerbe beavatkozva korai pubertást, férfiaknál terméketlenséget okozhatnak. A placentán áthatolva a fejlődő magzatra is káros hatást gyakorolhatnak. E káros anyagok felhalmozódnak a környezetben, és csak nagyon lassan bomlanak le. 

Lehet egy parfüm jótékony hatású?

Az aktív illóolaj koncentrátumokból álló 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó  Acorelle bio parfümök egészségkárosító összetevők nélkül kényeztetnek az illatok jótékony hatásával. Az Acorelle bio parfümök az érzelmekre hatva kiegyensúlyoznak, megnyugtatnak, vagy energetizálnak, ezáltal helyreállítják a lelki és testi egyensúlyt, és jó közérzethez vezetnek. Ezen az elven működik az olfaktoterápia, más néven illatterápia. A szaglás során az illóolajok kémiai molekulái hatást gyakorolnak az idegrendszerre, ami helyreállítja az érzelmi és testi egyensúlyt. A pozitív hatás eljut a szerveinkhez is: normalizálódik a szívműködés, a légzés, a verejtékezés és szervi funkciók. “Lelki ráncaink” kisimulnak.

 Webáruház készítés