Új jelszó kérése
 
Blog

Téli ajakápolás

2018.02.11 12:03

Télen különösen gondosan kell ápolnod ajkad bőrét, hiszen ilyenkor könnyebben kiszárad, és repedezetté, cserepessé válik!

Ez nemcsak esztétikailag kerülendő látvány, de fertőzések forrása is lehet. A következő szabályok betartásával Te is gyorsan egészséges, puha ajkakat varázsolhatsz magadnak! Most néhány hatékony trükkel segítünk neked,hogy télen is csókolni valóan szép ajkaid legyenek.

A megfelelő folyadék pótlással megelőzhető, hogy ajkaink kicserepesedjenek és fájdalmassá váljanak.
Sajnos nagy tévhit, hogyha benyálazzuk ajkainkat azzal megvédhetjük őket a kiszáradással szemben, ezt felejtsük is el gyorsan, hiszen ezzel inkább ártunk, mint segítünk. Egy egyedi tervezésű Equa kulacsból igazán élvezetes lehet a folyadék pótlás. Válaszd ki te is a kedvencedet: Equa kulacsok

-De azzal is vigyázni kell, hogy mit kenünk magunkra: a legtöbb ajakápoló olyan szintetikus anyagokat (is) tartalmaz, melyek csak elfedik a problémát, ezen felül károsak is lehetnek, és feleslegesen terhelik a szervezeted (pl. kőolaj-származékokkal, szintetikus szín- és illatanyagokkal, stb…

Ha lehet inkább mellőzzük a mattra száradó rúzsokat, hiszen ezek erősen szárító hatásuak. Inkább krémesebb társaikért nyúljunk. Amik tartalmaznak valamilyen tápláló vajat, mint a kakaó- vagy shea vaj.

- Hetente egyszer radírozzuk át ajkainkat, hogy az elhalt hámréteget eltávolítsuk. Cukor alapú radírok tökéletesek, hiszen gyengéden lehet velük dolgozni.

 

Webáruház készítés