Új jelszó kérése
 
Blog

A csodálatos Aloe Vera

2017.11.06 13:59

Az aloe vera tényleg a természet igazi ajándéka, hiszen rengeteg jótékony hatása van.

Vessük is bele magunkat és fedezzük fel az a 6 okot, miért is van helye a Te életedben is aloe vera alapú kozmetikumoknak! Tarts velünk és eláruljuk milyen jótékony hatásai vannak.

Jótékony hatásai a haj számára:

1, Kiválóan tisztítja a zsíros hajat

Amellett, hogy fantasztikus illata van, az olyan termékek melyekben aloe vera található, új életet lehelnek szomorú loboncodba. Alaposan megtisztítja a fejbőrt és a hajszálakat a nem kívánt zsírtól és szennyeződésektől.  Nem marad más, csak egészséges, ragyogó haj.

2, Serkenti a hajnövekedést

Tudtad, hogy azok a bőrfelületek ahova aloe verát kenünk, ott vérbőséget okoz?

Ez azt jelenti, hogy ha megtisztított hajra aloe verát kenünk, akkor nagyobb valószínűséggel felvehetjük a harcot a hajhullással és töredezettséggel.

3, Javítja a roncsolódott hajat

Aloe vera telis tele van olyan anyagokkal, melyek segítenek a tápanyagot mélyebre jutatni a hajadban. Tartalmaz, A, C és E- vitamint, melyek a kulcs vitaminok a megfelelő sejt regenerálódáshoz.

Jótékony hatásai a bőr számára:

4, Kiváló hidratáló

Kutatások bizonyítják, hogy az aloe vera kivonat képes fokozni a bőr önhidratáló funkcióit. Aloe vera alapú kozmetikumok puhítják a bőrt és nem hagy magaután zsíros érzést.

5, Halványítja a pattanások okozta pirosságot

Aloe vera képes felgyorsítani a sejtek termelődését, így harcolva a gyulladással és pirossággal. Szuper hír azoknak, akik természetes segítséget keresnek akne hegek és striák kezelésére.

6, Enyhíti a bőr irritációt

Mindenki tudja, hogy az aloe tartalmú tonikok kiválóak gyantázás utáni pirosság megszüntetésére.  Hiszen nyugtatja az érzékeny bőrt.

Ínts búcsút a rossz hajnak és bőrnek!

Webáruház készítés