Új jelszó kérése
 
Blog

Természetes testápolás a Dr. Hauschkától

2017.10.23 18:33

A meleg segít abban, hogy megérkezzünk és jelen legyünk

Meleg és figyelmes odafordulás. Egy kis idő, hogy önmagunkkal találkozzunk. Odafigyelni testünk jelzéseire és tetőtől talpig ellazulni. Olyan, mintha egy wellnessüdülésről lenne szó? Bizonyos értelemben igen. Azzal a különbséggel, hogy minden nap, reggel és este az otthonában is része lehet benne, a Dr. Hauschka termékekkel végzett természetes testápolásnak köszönhetően.

Az iskolában még azt tanultuk, hogy normál testhőmérsékletünk 37 Celsius fok, és hogy ha ennél magasabb vagy alacsonyabb a hőmérsékletünk, akkor betegek vagyunk

Testünk hőmérséklete azonban ugyanolyan ritmust követ, mint minden más az életben. 15 órakor a legmagasabb, hajnali 3 órakor pedig a legalacsonyabb. Teljes szervezetünk gondoskodik a hőháztartás 24 órás alapritmusáról, ami egyébként közvetlenül összefügg a tudatunkkkal.

Gyakran előfordul, hogy hiányzik az alap meleg érzet. Ennek az oka lehet a túl vékony ruházat vagy a mindennapi stressz. Ki vagyunk hűlve, és emiatt nehezen alszunk el, vagy nem alusszuk át az éjszakát. Éberen virrasztunk az éjszakában, miközben talán ezalatt meleg esti hangulatra vagyunk. Hideg lábakkal elaludni? Képtelenség. Törődünk a természetes ritmusokkal, és a Dr. Hauschka natúrkozmetikumokkal végigkísérjük testhője egészséges ritmusát. Például a következő módon. Amikor reggel felkel, a bőrfelszínhez közeli véredények összehúzódnak, és a hő koncentrálódik, azaz a test belsejében megnő a hőmérséklet. Ön felébred és éberré válik. Ebben a pillanatban a citrom-citromfű termékeink segítenek a koncentrációban és éberré tesznek. Este az ágyban a melegség ismét a láb és a kéz ujjainak hegyéig szeretne áramlani. A külső véredények kitágulnak, a kezek és a lábak felmelegszenek. Ebben segít egy esti meleg lábfürdő valamelyik Dr. Hauschka fürdőesszenciával. A rendszeres lábfürdő további jó hatást is kifejt a lábak rövid ideig tartó felmelegítésén kívül. Támogatja a szervezetet abban, hogy hosszú távon megfelelő legyen a belső hőszabályozása.

A fürdőesszenciák mellett az ápoló olajok is segítségünkre vannak. Ezek a hihetetlenül sokoldalú készítmények támogatják a hő alapritmusát. Képesek a meleg koncentrálására, oldására, és elősegítik annak áramlását. Próbálja ki: oszlasson el óvatosan egy kevés ápoló olajat a hasán vagy a talpán. Egy kis esti rituálé: mint egy meleg ölelés vagy egy szeretetteljes jóéjt-puszi. Ezt nyújtják Önnek a Dr. Hauschka kozmetikumok.

Lábfürdő a Dr. Hauschka fürdőesszenciáival 

Florian Junge termékmenedzser egy elalvás előtti lazító hatású lábfürdőt ajánl

„Ha hideg a lábam, nem tudok elaludni. Ezért lábfürdőt veszek, és saját bensőmre figyelek. Behunyom a szemem, és egyszerűen csak élvezem a jelent, ameddig csak akarom. Teljes csöndben, semmi sem vonja el a figyelmemet.
Ha kedvem tartja, fárasztó gyaloglás után csinálhatok egy élénkítő lábfürdőt Citrom-citromfű fürdő esszenciával.

Webáruház készítés