Új jelszó kérése
 
Blog

A tökéletes karácsonyi ajándék!

2016.11.27 14:36

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed?

Gondolkoztál már rajta, hogy vajon milyen lehet? Szines vagy fekete fehér? Nagy vagy kicsi? Drága vagy olcsó? Vicces vagy komoly? Zokni vagy pulcsi? Tudjuk, hogy nehéz az ajándék választás! Ezért összeállítottuk neked, hogy szerintünk milyen a tökéletes ajándék. Garantáltan nem lesz több csalódott arc :) Téged pedig örökre a szívébe fog zárni. Gyere és tarts velünk a tökéletes ajándék megtalálásában.

 

Illatos Karácsony?

 

Erőteljes, tiszta illatok akár 135 óráig, csinos, kézzel öntött színes pasztillákba zárva. Ez a Little Hotties, az illatgyerták legújabb generációja! Karácsonyi süti, mézeskalács, gyömbér viaszpasztillák kombinációja!

Hmmm... ez az igazi karácsonyi hangulat!

Ez a tökéletes ajándék? Kattints ide!

 

Gyertyafényes Karácsony?

 

Az illat a vajban gazdag, vanília-illatú cukros sütemény ünnepi aromája.

Yankee Candle® Housewarmer® üveggyertyák
A már védjegyünkké vált üveggyertyák hagyományos formavilága a meleg és nyugodt stílust tükrözi. A kényelmesen és egyszerűen használható Housewarmer® termékcsalád üveggyertyái hosszantartó és élethű illattal töltik meg otthonát.

Ez a tökéletes ajándék? Kattints ide!

 

Bombasztikus Karácsony?

 

Képzeld el azt a pillanatot, amikor a kinti hideg elől menekülve, össze kúporodsz a kandalló előtt. Nos ezt a pillanatot rejtettük a bombába, tiszta tömjén és vetiver illóoljaok segítségével, amik melengetik tested és lelked .

 

Használata:
Dobd a fürdőbombát egy kád meleg vízbe és nézd, ahogy szétpezseg körülötted. Hagyd az illóolajakat, hogy átjárják a lelked egy nehéz nap után!

Ez a tökéletes ajándék? Kattints ide!

 

Webáruház készítés