Új jelszó kérése
 
Blog

A fogkrém és a pattanás esete

2015.09.11 18:29

A pattanásokkal való küzdelem mindenki számára ismerős.

Az ellenük ajánlott házi praktikákkal pedig lassan Dunát rekeszthetünk. Nagyon fontos a reggeli rutin sorrendje, miszerint az arcmosás csakis a fogmosás után következhet. A fogkrém szódabikarbónát, hidrogén-peroxidot, fluoridot, alkoholt tartalmaz, amelyek a mosás és az öblítés során a bőrünkre kerülnek, és allergiás reakciókhoz, bőrszárazsághoz vezethetnek. Ha véletlenül bedőltél volna a fogkrémet a pattanásra ősi módszernek, felejtsd el.

Válaszd helyette az agyag alapú maszkot. Az agyagos maszk leszárítja az elhalt hámsejteket, és ápolja a fertőzött területet irritáció, vagy túlzott hámlás kialakulása nélkül.

 

Rhassoul agyagmaszk Rhassoul agyag, az egyik legközkedveltebb kényeztetés a minőségi spa fürdők és wellness központokban világszerte, jótékony gyógyászati hatásai miatt. A marokkói Atlasz-hegység mélyéről ered, maga a Rhassoul név az arab „rhassala” szóból származik, ami „mosakodást” jelent. Kiválóan tisztítja, hidratálja és kondicionálja a bőrt.

 

 

 

 

Francia csók Anyag maszk a geránium illóolaj közismerten nyugtató hatással bír a bőrre. Lágyítja a száraz bőrt, valamint tisztán tartja az olajos arcbőrt is. Ez a Kaolin és Rhassoul agyagot tartalmazó lágy maszk, segít a szennyeződéseket mélyről eltávolítani a bőrből, és összezárja a pólusokat.

 

 

 

Honolulu varázsló Arcmaszk Kaolin agyag nagyszerű felszívó képességű, és ásványi anyagokban is rendkívül gazdag. Nagyban segíti eltávolítani mélyről a szennyeződéseket és méreganyagokat, így megszabadítja a bőrt az olajtól, kosztól, szennyeződésektől és egyéb más anyagoktól. A muskotályzsálya illóolaj pedig egyensúlyban tartja a bőr faggyúkiválasztását, ugyanakkor természetes fertőtlenítőként is méltán híres.

 

Webáruház készítés