Új jelszó kérése
 
Blog

Így legyél bomba nő a fesztiválokon!

2018.06.28 15:01

Cikkünkből megtudhatod mik a must have darabok, amiket érdemes magaddal vinned a táskádban!


Természetesen a mobil, személyi iratok és pénz szent háromságot nem kell bemutatnunk senkinek, de ezen kívül is van pár hasznos dolog, amit bedobhatsz a táskádba.

 

Illatos, akár egy virág

Bizony, nyáron a 40 fokban érdemes egy megbízható dezodort magaddal vinni, amit napközben igény szerint újra kenheted. Érdemes, extra friss illatú verziót választani, mint a levendula, aloe vera vagy teafaolaj (ami ráadásul baktériumölő is).

Nem csak egy szuper deotól lehetsz finom illatú. Egy fincsi illatú testpermettel is fel frissítheted az illatod napközben. Akár a hajadra is fújhatod a hosszantartó hatás érdekében.

 

Nehogy leégj!

A fesztivál forgatagában az ember könnyen elfeledkezik a naptejről, pedig ilyenkor egész nap kint vagy a tűző napon és nagyon könnyű leégni. Spray kiszerelésű naptejet könnyen és gyorsan fel tudod vinni, amit érdemes két óránként megismételni! A bronz bőr szexi, de a homár piros már kevésbé.

 

Csókos ajkak egész nap.

A sok napsütéstől és koktéloktól bizony hamarabb kiszárad az ajkak érzékeny bőre, ami nem mutat jól egy szuper szelfin. Ínycsiklandozó ízben és tápláló shea vajban gazdag formulával garantáltan egész nap hidratált és puha ajkakkal fogod szürcsölni a cosmo koktélt! A legkisebb táskában is elférnek.

 

Szuper duo a puha mancsokért!


Egy fesztiválon a legjobb barátod a kézfertőtlenítőd, amit mindenhova kötelező magaddal vinned. Sajnos azonban a sok használata miatt hamar kiszárad a kezed. Érdes bőr viszont nem túl szexi, ezért érdemes egy szuper hidratáló kézkrémet is bepakolnod a táskádba.  

Tündökölő bőr

Egy tökéletes fesztivál smink elengedhetetlen része a highlighter. Vidd fel arcod azon pontjaira, amit hangsúlyozni szeretnél. Éteri fény fogja beragyogni az arcodat napközben és este a koncertek hevében és ne aggódj, a bókok özönleni fognak!

Webáruház készítés