Új jelszó kérése
 
Blog

10 + 1 ok, hogy miért Szeresd a Foci VB-t ha kapcsolatban vagy

2018.06.19 18:37

Csajok! Valljuk be nem a Foci VB a kedvenc időszakunk ezen a nyáron. Annyi jobb programot eltudnál képzelni életed párjával ő mégis a focit választja helyetted. Most adunk nektek 10 + 1 tippet, hogy ez legyen a nyár legjobb időszaka.

1. Kezdjük ott, hogy a pasik ilyenkor kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy semmi de semmi ne zavarja meg a meccs nézéssel töltött órákat. Ez mit is jelent számunkra? Egyenes utat a bevásárló központba kezünkben kedvesünk platina kártyájával. Ugye így már kibírható az a pár óra?

2. Valljuk be nem bánnánk ha egy csinos kis eljegyzési gyűrű virítana az ujjunkon. Ehhez nem kell mást tennetek mint türelmesnek és elfogadónak lenni. Így nem csak közelebb kerülsz a hőn vágyott gyűrűhöz, de legendák fognak szólni rólad mint szuper barátnőről.

3. Legálisan nézhetsz jó pasikat a tévében, és a párod még örülni is fog neki. Létezik ennél jobb befektetés a kapcsolatba? Esetleg ha a meccs végén lekerül 1-2 mez, ez az igazi fénypontja a napnak. Hidd el akad a pályán 1-2 Channing Tatum kinézetű srác.

4. Féltékeny a párod és nem veheted fel a kedvenc ruhád? No probléma! A Foci VB alatt hidd el az se tűnne fel ha meztelenül mennél találkozni a csajokkal.

5. Utálsz porszívózni? A porszívó közelébe se kell majd menned a Foci VB ideje alatt, és minden más hangos háztartási készülék is tiltó listára kerül. Mit tudsz hát ilyenkor tenni? Étterembe mész amit a párod fizet (csak ezt ő még nem tudja) vagy minden este máshonnan rendelsz kaját. Pár hét fizetett pihenő, nincs is ennél jobb.

6. Régóta szeretnél egy kutyát/nyuszit vagy bármilyen házi állatot? Sokkal könnyebben rá tudod ilyenkor beszélni. A lényeg nála csupán az, hogy minél több időt töltsön a meccs nézéssel és minél kevesebbet vitatkozással.

7. Nincs is annál jobb érzés mint kedvenc arcmaszkod társaságában, egy finom gyertyát meggyújtva giga habok közt lazulj. Senkinek nincs ahhoz kedve, hogy azon nevessenek, hogy milyen viccesen néz ki pl. a Bielenda állatos maszkjában. Egyébként is ezt a pasik ugyse érthetik.

8. Azt ugye nem kell mondanom, hogy milyen jutalomban részesülsz este ha nyer a csapata?

 

9. Azon túl, hogy rengeteg csajos dolgot tudsz csinálni, esténként vagy akár napközben is eltölthetsz pár kellemes órát a kedvenc könyved és csokid társaságában.

10. Meguntad a régi TV-t mondanod se kell biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb és legjobb TV lesz a tiétek az egész utcában. Ha vége a VB-nek pedig hatalmadba veheted, ezen úgyis sokkal jobb lesz nézni a Született Feleségeket újra meg újra.

Psszt... Magic Mike is sokkal jobban teljesít nagyképernyőn.

10 + 1. Ha amatőr társközvetítőnek érzed magad sokkal könnyebben tudsz majd a legjobb barátnődnek is párt találni. Te pedig segíthetsz leellenőrizni a felhozatalt. Természetesen kizárólag szemrevételezéssel :)

Reméljük okoztunk pár vicces percet nektek, ha csak a felét teljesítitek ami le van írva már jó szezont fogtok zárni te és a párod, és természetesen az új cipőid társaságában.

Webáruház készítés