Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

English Tea Shop

Fő kategória >Márkák >English Tea Shop

Az angol minőség!


Itt az English Tea Shop-ban nagyon szeretjük a teát. A prémium, stílusos és bio márkanevünkkel az ínyencek és azoknak a piacát céloztuk meg, akik számára a legfontosabb a jólét, a saját és a bolygó jóléte. Bármilyen alkalomról is legyen szó, az ETS mindig meglepetés tud okozni teái széles választékával, a klasszikus angol reggeli teától az izgalmas főzetekig, az egyszerű filteres teától a luxus ajándékdobozig.

Made with Love...

Szeretetünk nem korlátozódik kizárólag a teára, igyekszünk odafigyelni a környezetre és a benne lévő emberekre is. Természetesen szeretjük a dolgokat szépen és természetesen tartani minden érintett fél számára. Ezért felelősségteljes termelőként elköteleztük magunkat a zöld és etikus eljárások mellett. Ezért csak kis farmerek által termelt biotermékeket szerzünk be. A termés a föld minden javát és frissességét tartalmazza. Kár lenne kihagyni a tea termesztés művészetét ezeken a kis ültetvényeken.

Hand made...

A csodálatos farmereket illeti ezért a dicséret, akik aprólékos munkával küzdenek a földön, hogy maximális termést hozzanak ki belőle, műtrágya használata nélkül. Ezek a szuperhősök megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy csökkentsék a CO2 lábnyomukat azáltal, hogy megküzdenek a talajerózió és a hulladékgazdálkodás problémájával, miközben biztosítják a fenntartható fejlődést bolygónkon. Ezért fizetünk nekik prémiumot még a Fairtrade áron felül is, hogy így minél inkább érdekeltek legyenek abban, hogy biotermékeket termesszenek. Ez nemcsak abban van segítségünkre, hogy  vevőink jólétét biztosítsuk, hanem abban is, hogy megkíméljük a földet a műtrágyák használatától. Tea szakembereink bámulatba ejtenek bennünket csodás remekeikkel. Olyan nagyszerű látni hogyan keverik és válogatják a gyümölcsöket, gyógynövényeket, a virágokat és a teákat.

 

Creative design...
Ráadásul kreatív tervezőink csodás munkát végeznek miközben szép, színes és menő kivitelezéseket terveznek. A gyógynövények, virágok és gyümölcsök kiöntésére szolgáló patinás teáskannák a fő cikkeink. Lehet, hogy nehéz elhinni, pedig így van. Némelyek a teáinkat a spájz dekorálására veszik. Hát nem csodálatos ez? Zöldebb csomagolást használunk. Elköteleztük magunkat, hogy egyre több kézi munkát végzünk a csomagolás munkafolyamatában, ezzel is biztosítva, hogy minimális széndioxidot bocsátunk ki a környezetünkbe és egyúttal több munkalehetőséget biztosítunk a helyi nőknek. A szép hölgyek finom érintése a csomagoló telephelyünkön a termékeinket is megszépíti!


Ez a mi történetünk. Ha valamiben hiszünk, az a szerelem!!Webáruház készítés