Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Dr. Konopka's

 Fő kategória >Márkák >Dr. Konopka's

A Dr. Konopka's termékek története egészen 1931-ig nyúlik vissza. Dr. Konopka, az észt gyógyszerész gyógyszertárat nyitott Tallin külvárosában. Egész életét annak szentelte, hogy gyógynövényeket tanulmányozott, amit aztán a gyógyszertárában értékesített. 1932 Dr. Konopka feltalál egy sebgyógyító krémet, amely 48 értékes gyógynövény kivonatát tartalmazza. A vásárlókat lenyűgözi a krém azonnali hatása, és a „Dr. Konopka csodakrémje” nevet adják neki. 1936 Dr. Konopka bőr- és hajápolószereken kezd dolgozni. Minden új terméket először a legigényesebb vevő, a doktor gyönyörű felesége próbál ki. A szépségápolási termékek értékesítése csak akkor kezdődhet meg, ha ő megerősíti, hogy a legmagasabb minőséget képviselik.
Az Eurobiolab vállalat úgy dönt, hogy modern technológiák alkalmazásával újra piacra dobja Dr. Konopka szépségápolási receptjeit.
A doktor több mint százötven hajápoló olajat dolgozott ki. A legsikeresebbnek az 52. és a 37. számút tartja. 52. sz. olaj – helyreállító hatású bio hajolaj. Táplálja a száraz, sérült hajat, helyreállítva egészségét és fényét.  37. sz. olaj – korpásodás ellen. Megnyugtatja az érzékeny fejbőrt, a hajnak pedig egészséges fényt ad. Ezeket az olajokat később Dr. Konopka egyedi samponjaiban is felhasználja. 2013 Az Eurobiolab vállalat úgy dönt, hogy modern technológiák alkalmazásávalújra piacra dobja Dr. Konopka szépségápolási receptjeit. Három évnyi megfeszített munka után végre megjelennek Dr. Konopka bőr- és hajápoló termékei.


Webáruház készítés