Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Naobay


 

Natural And Organic Beauty And You.

 

A NAOBAY elkötelezett a natúr és organikus alapanyagok iránt: új termékeiket folyamatos kutatásokkal fejlesztik, úgy, hogy minden követelménynek megfeleljenek, amit az organikus készítményekkel szemben támasztanak. Az alapanyagok minimum 95%-ban természetes eredetűek, illetve minimum 10%-ban biogazdálkodásból származnak. A kozmetikumokban felhasznált magas minőségű összetevők biológiailag lebomlók, és nem tartalmaznak az emberi szervezetre károsan ható, illetve állati eredetű anyagokat. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon, valamint nem dolgoznak együtt olyan laboratóriumokkal, amelyek valaha is végeztek állatkísérleteket. A NAOBAY vallja, hogy a természetes termékek szebbé tehetnek minket anélkül, hogy környezetünket károsítanánk.

Beauty And You

A Naobay női és férfi szemmel is figyeli a trendeket, és célja, hogy a natúr és organikus szépség nők és férfiak számára egyaránt elérhető legyen. Ezért használják a legjobb természetes és organikus összetevőket, mint például a folyékony aranyként is ismert, bőrmegújító argán olajat, vagy a szövetregeneráló hatású és a kollagén termelődést stimuláló gotu kola évelő növényt. Formuláikban több mint 60 összetevőt különböztetnek meg.

 

A Naobay természetesen a babákra is gondol. A Baby termékcsalád natúr és organikus összetevőivel gondoskodik a babák érzékeny bőréről, finom hajáról, segít legyőzni a pelenka okozta kiütéseket, helyreállítani a bőr természetes funkcióit, segíti a nyugodt alvást. A babák számára kifejlesztett arckrém, testápoló, sampon és fürdőolaj legfontosabb összetevői a jojoba olaj és a chufa tej, melyek nyugtatják a legérzékenyebb bőrt is.

 

Stílus és elegancia

A NAOBAY ismertető jegyének számító, stílusos, fából készült csomagolás kifinomult ízlésről tanúskodik. Bárkit, aki kezébe veszi az egyedi fa betéteket és borításokat, magával ragadja az igazi fa érzése. Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező csomagolást valenciai bútoripari üzemek fahulladékából állítják elő préseléses eljárással, a felhasznált fa alapanyag biológiailag lebomló, lakkal vagy egyéb mázzal nem kezelt, és fenntartható forrásból származik. A csomagolásokhoz felhasznált műanyag pedig újrahasznosított PET-ből készül és újrahasznosíthatóak. 

 

A NAOBAY TERMÉKEIWebáruház készítés