Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Mossa


Az északi növények erejével

 

Minden egyes Mossa termék az északi vidéken vadon termett és kertben termesztett bogyós gyümölcsök kivonatát tartalmazza - törpemálna, málna, kékáfonya, földiszeder, csipkebogyó, ribizli, vörösáfonya, stb. A rendkívül hosszú, hideg és sötét tél az északi térségben lehetetlenné teszi a nagyobb gyümölcsök számára a túlélést. Az évek során számos bogyófaj fejlesztette ki egyedülálló túlélési eszközeit a szélsőséges éghajlati körülményeknek ellenállva. Méghozzá úgy, hogy a rövidke nyár során megszerzett koncentrált energiát összetett tápanyagok, mint antioxidánsok és vitaminok formájában tárolják.


A márka megalapításának története

Ezek az apró, ámde erős bogyók régóta foglalkoztatnak minket. Mindig is tudtuk, hogy fogyasztásuk egészséges, majd kutatóink bebizonyították, hogy a bogyók értékes összetevői bőrünkre is nagyon jó hatással vannak. Az összetevők, amelyek segítenek a növényeknek túlélni és boldogulni, bőrünk számára is biztosítják a szükséges védelmet a szabad gyökökkel szemben és elősegítik a sejtek megújulását.

 

Mi jelent a Mossa?

A lett nyelvben a 'moss' szócska mohát jelent, ami nagy számban előfordul azokon a területeken, ahol ezek a bogyók nőnek - északi erdők, mocsarak, lápok. A moha, puha, zöld, és gondoskodó anyaként védelmezi az értékes bogyókat. A moha, puha, zöld, és gondoskodó anyaként védelmezi az értékes bogyókat. Mossa - az erdő királynője, elvezet minket a kincseihez - aprócska ékszereihez telis tele energiával. Bőrbarát, hiszen bőrünk felismeri a természetes összetevőket melyek harmóniában vannak a testünkkel, és segítik a sejtek megújulását.

 

Miért válaszd a Mossát?

Különösen aktív, északi növények hatóanyagaiból készül, antioxidánsokkal a bőröregedése ellen.
Bőrgyógyászatilag tesztelt, és bizonyítottan hatékony kozmetikumok, ahogy az a termékek címkéjén is fel van tüntetve. Ökológiailag minősített termékek a nemzetközi ECOCERT szabványnak megfelelően. Nem tartalmaz mesterséges, vagy egészségre ártalmas összetevőket. Bőrbarát, hiszen bőrünk felismeri a természetes összetevőket melyek harmóniában vannak a testünkkel, és segítik a sejtek megújulását.

 

 Mottónk: Az élet gyönyörű!Webáruház készítés