Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Logona


Természetes bőr-és hajápolás 35 éve!

 

Mi ápolhatná tökéletesebben a szépséget, mint a bőr és a haj természetéhez legközelebb álló, tiszta növényi anyagok? Szelíden, mégis nagyon hatékonyan serkentik a természetes sejtmegújulást, miközben táplálnak és védenek a környezeti hatásokkal szemben? A Logona natúrkozmetikumok a bőr természetes bioritmusával harmonizálva, pontosan azt nyújtják a bőrnek, ami elősegíti az egészséges és fiatalos bőrfunkciók működését. Az életenergiát közvetítő készítmények kortól függetlenül életteli és egészséges megjelenést biztosítanak a bőrnek és a hajnak egyaránt.

Tradíciókra épülő natúrkozmetikumok

A tradíciókra épülő, ugyanakkor innovatív Logona natúrkozmetikumok bővelkednek a bio növényi összetevőkben. A saját fejlesztésű és készítésű gyógynövény kivonatok, értékes növényi olajok, illóolajok és virágvizek felülmúlják a hagyományos növényi készítmények hatékonyságát. A bőr saját bioritmusával harmonizáló arcápoló termékek, a természetes tisztító tenzideket tartalmazó gyengéd samponok és hajápolók, a felnőtteknek és külön a gyerekeknek szóló fogkrémek, vagy az egész család számára megfelelő testápolási termékek gyengéd ápolást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

A Logona története

A Logona márka hosszú utat tett meg alapításának éve óta (1977). A Logona név alatt ma már több, mint 200 különféle natúr kozmentikai terméket gyártanak Németországban. A termékfejlesztés során érvényesített szigorú - természetes összetevőkre vonatkozó - minőségi sztenderd garantálja, hogy a Logona termékekbe a lehető legjobb minőségű természetes, növényi alapanyagok kerülnek.

 

BDIH által minősített natúrkozmetikum

A termékek gyártása során egyáltalán nem használnak szintetikus tartósítószereket. Mivel a legkisebb mértékű szennyeződés is tönkreteheti az adott gyártási sort, ezért a Logona termékeket különös figyelemmel kezelik és keverik össze. A németországi natúr kozmetikai piac a világ egyik legjobban ellenőrzött szegmense. A natúr kozmetikum termékeket a BDIH szervezet folyamatosan kontrollálja. Csak azon gyártók (köztük a Logona) használhatják a természetes kifejezést, melyeknél független laboratóriumok igazolják a lefektetett irányelveknek való megfelelést.

 Webáruház készítés