Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Farfalla


Lágy mint a pillangó csókja

A mai világban sok minden a látszatról, csillogásról szól, miközben elfelejtjük a létezés csodáját. A Farfalla cég a természet iránti őszinte elkötelezettséggel, az aromaterápia és ozmológia tudományának felhasználásával készíti el bio- és natúrkozmetikumait, illóolajait. Az illóolaj alapú termékek holisztikusan hatnak testre és a lélekre egyaránt, miközben varázslatos illatukkal elbűvölnek minket. Az összetevők 70%-a ellenőrzött bio termesztésből vagy vad gyűjtésből származik. Nem alkalmaznak génmanipulációt, állatkísérleteket, nanotechnológiát.

A kezdetek

A cég alapításának ötlete a 80-as években indult. Ma a svájci cég a minősített natúrkozmetikumok és természetesen tiszta illóolajok vezető gyártója - a Farfalla illatok, illatolajok és ápolótermékek széles palettáját kínálja, amelyek összetevői ellenőrzött biológiai gazdálkodásokból vagy vadgyűjteményekből származnak.

 

A cég filozófiája

A fenntarthatóság és a méltányos kereskedelem fontos a Farfalla számára. Ezért minden csomagolás újrahasznosítható, illetve a kartoncsomagolás 100% FSC-minősített nyersanyag. A Farfalla az egész világon támogatja a bio növényi projekteket. A cég filozófiája: tiszteletteljes, környezettudatos és etikus kereskedelem - az emberekért, az állatokért és a természetért. Az alapelv agy hangzik: "bio logikus!" Fair kereskedelem, fenntartható előállítás és a legmagasabb minőségű, természetes alapanyagok feldolgozása. A Farfalla termékek NaTrue - és BDIH minősítettek.

 Webáruház készítés