Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Dr. Bronner's

 Fő kategória >Márkák >Dr. Bronner's

"Dr. Bronner varázslatos szappanok”

Dr. Bronner varázslatos szappanjai” egy nagy családi vállalkozás. David és Michael Bronner (Dr.Bronners unokái) vezetik a céget, az édesanyjuk Trudy pedig a vállalkozás pénzügyeiért felelős. Minden családtag, aki Mike és David édesapjának rokona és befejezte már a főiskolát a cégben dolgozik. A Bronner család tagjain kívül több mint 100 elkötelezett munkatárs veszi ki a részét a csapatmunkából.

A márka értékei

A Dr. Bronner termékek nem tartalmaznak mesterséges habzóanyagokat, sűrítőanyagokat illetve tartósítószereket, így kiváló minőséget biztosítanak. A termékek ideálisak allergiával küszködőknek és érzékeny bőrűek számára is. A szappanok hatékonyan tisztítanak anélkül, hogy agresszíven hatnának a bőrre, és bársonyos állagú szappanhabot termelnek, ami felfrissíti a bőrt és lágy, finom tapintást biztosít.

 

Érezni fogod a különbséget a Dr. Bronner termékek és a szintetikus szappanok között. A Dr. Bronner termékek a tisztaság elfelejtett érzését biztosítják a bőrödnek, az ideális alapot ahhoz, hogy a bőröd újra létrehozza a természetes olajrétegét. Ha egy szappannal kezet mosol, de nem érzel semmilyen különbséget a kézmosás után, akkor hogyan lehet annak a szappannak tisztító hatása?

 

Története

A családi vállalkozás, és Dr. Bronner varázslatos szappanjainak (angolul: Dr. Bronner’s Magic Soap) jelenlegi formája az USA-ban jött létre 1948-ban, melyet jelenleg a Bronner család negyedik és ötödik generációja visz tovább, betartva a vállalkozás régi hagyományait, mely nem kevesebb, mint a tisztességre és a tökéletességre való maximális törekvés. Munkájuk minőségét termékeik, a közös tevékenységük, valamint gondolkodásmódjuk egyaránt tükrözi. Céljuk, hogy kifejlesszék azt a terméket, ami Neked és a természetnek is ideális.Évtizedek óta a természetben megtalálható legkiválóbb összetevőkből készülnek a szappanjaik. 

 

A természet tálcán kínál mindent, ami jó nekünk, a mi dolgunk csupán az, hogy megtanuljuk, hogyan használjuk megfelelően és felelősséggel ezt az ajándékba kapott óriási értéket.Webáruház készítés