Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Coconutoil Cosmetics

Fő kategória >Márkák >Coconutoil Cosmetics

Ehető minőségű kozmetikumok

 

Termékeink alapanyagai ehető minőségűek, nincs egészségügyi kockázatuk, csak jótékony hatásuk. A kozmetikai piacon egy új és magasabb színvonalat és tudatosságot képviselnek. Az összetevők csakis organikus vagy fair trade forrásokból származnak és az előállítás során semmilyen kémiai eljáráson nem esnek át. Küldetésünk, hogy lehetőséget adjunk egy teljes életmódváltásra, melynek része az egészséges bőrápolás. Csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél!

Kovács Dóra a Coconutoil Cosmetics termékfejlesztője mesél a kezdetektről:

Ázsiai utazásaink során rengeteg emberrel, élethelyzettel ismerkedtünk meg, és azt tapasztaltuk, hogy számos egészségügyi problémára megoldás ad a kókuszolaj. Tudásunk bővülésével azt a célt tűztük ki, hogy ezt az értéket minél több emberhez eljuttassuk. Fontos számunkra, hogy harmóniában éljünk a Földdel. Tudatosan, tetteinkért felelősséget vállalva megadjuk magunknak a változás esélyét, hogy összhangot teremtsünk testünk és lelkünk között.

 

Olyan kókuszpálma-ültetvényt kerestünk, amely tükrözi filozófiánkat, és megfelel a legmagasabb elvárásainknak is. Csak bio- vagy organikus gazdálkodás lehetett: környezettudatos előállítás több generáció felhalmozott tapasztalatának felhasználásával. Szerencsére mindezt megtaláltuk a Fülöp-szigeteken. Olyan termékeket alkottunk, amelyeket mi is örömmel és nyugodt lelkiismerettel használunk mindennapjainkban, hiszen minden egyes összetevőjük biogazdálkodásból származik, és a legmagasabb minőséget képviselik.

 

Termékeink ezáltal a világ első ehető minőségű kozmetikumai. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy rátaláltunk a kókusz csodálatos világára, és szeretnénk, hogy minél többen megismerjék, és részesei legyenek ennek a csodának.

 

Reméljük, velünk tartasz ebben a felfedezésben, és Téged is elvarázsol az “Élet Fájának” gyümölcse!

 

A COCONUTOIL COSMETICS TERMÉKEIWebáruház készítés