Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Bomb Cosmetics

Fő kategória >Márkák >Bomb Cosmetics

 

Kézzel készített és természetes minden BOMB kozmetikum. A fürdőgolyók, natúr szappan termékek sheavaj és kakaóvaj felhasználásával készülnek. Minden BOMB kozmetikum gondos kezek által készül a cég saját manufaktúrájában, Angliában. A nemzetközi szabványokhoz igazodva a BOMB Cosmetics természetes alapanyagokból készíti el termékeit.Minden egyes tusfürdő, testápoló és testradír parabén és nátrium-laurit-szulfát-mentes (SLS).

A BOMB Cosmetics hisz az illóolajok erejében

A BOMB Cosmetics szakemberei úgy gondolják, hogy a tiszta illóolajok ereje segít abban, hogy kiegyensúlyozottabbak, frissek lehessünk, mind belélegzésével, mind pedig bőrünkön keresztül történő felszívódásával. A natúr kozmetikum jótékony hatása minden termékükben benne rejlik!

 

A kézzel készített termékek sokkal jobbak

Kézzel készült termékeiket határtalan szeretettel készítik, mely magában rejti az egyedi és tökéletes megvalósulást. Akárcsak gyermekünk saját rajza, egy otthonunkban elkészített vacsora, egy kézzel írott levél – mind egyedi és megismételhetetlen.

 

A BOMB Cosmetics minden terméke minőségileg ellenőrzött

Amit csak lehet, újrahasznosítanak és a csomagolásaikat is lehetőleg újrahasznosított anyagokból készítik el. A BOMB Cosmetics teljes mértékben ellene van az állatokon végzett kísérleteknek. Biztos lehet afelől, hogy egyetlen alapanyagukat sem tesztelték állatokon, és egyetértenek a vezető állatjogi szervezetek tevékenységeivel. A BOMB Cosmetics hisz abban, hogy sem az állatok, sem az emberiség, valamint környezetünk sem szenvedhet kényeztető szokásaink miatt.

 Webáruház készítés