Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékeink
Termékajánló

Annemarie Börlind

Fő kategória >Márkák >Annemarie Börlind

"Bőrömet csak azzal táplálom, amit én magam is nyugodtan megennék”

 

Az Annemarie Börlind több, mint 50 éve ragaszkodik ehhez az alapelvhez, a legkiválóbb, elsősorban bio termesztésű alapanyagokból álló bőrbarát natúrkozmetikumok előállítása során. Az Annemarie Börlind termékeket minden bőrtípusnak és a különböző bőrproblémáknak megfelelően alakították ki, egy nagy csokor gondosan válogatott természetes összetevővel, állati kivonatok, kőolajszármazékok vagy szilikonok felhasználása nélkül.

A cég filozófiája

Az Annemarie Börlind cég kutatási és fejlesztési csapata folyamatosan járja a világ minden táját, újabb és újabb természetes eredetű összetevők után kutatva, melyek alkalmasak lehetnek a bőr ápolására és szépségének megőrzésére. A kozmetikumok előállítása a cég számára művészet. A legújabb technológiai eljárások alkalmazásával válik lehetővé, hogy folyamatosan a kozmetikai ipar élvonalában maradjanak. Ezt támasztja alá díjaik hosszú listája. 

 

Természetesség és fenntarthatóság 

Annemarie Börlind vállalat kizárólag olyan beszállítókkal dolgozik együtt, ahol a foglalkoztatottak tisztességes fizetést kapnak, megfelelő munkakörülmények közt dolgozhatnak, és ahol nem alkalmaznak gyermek munkaerőt. A Börlind évek óta, világszinten vesz részt különböző szociális és ökológiai projektekben.

 

Díjak, elismerések

Nap, mint nap rengeteg pozitív visszajelzést kapunk az Annemarie Börlind termékek használóitól, melyek mind újra és újra megerősítenek bennünket abban, hogy termékeink előállításával és filozófiánkkal helyes úton járunk. Természetesen nagy megelégedéssel tölt el bennünket, ha ezt az elismerést nemzetközi kozmetikai díjak is igazolják. Az elmúlt években az Annemarie Börlind termékeket számos díjjal jutalmazták, és a cégalapító Annemarie Lindner több alkalommal is életműdíjat vehetett át a natúrkozmetikumok területén végzett úttörő munkájáért.

 

Eco Control minősítés

Az ECO CONTROL egy olyan minősítő szervezet, melynek célja, hogy a fogyasztók felé közvetítse a rendkívül magas színvonalat, amit a cég megkövetel önmagától. A nyersanyagok jellegére, eredetére és feldolgozására vonatkozó szabályzásokon kívül egyéb elvek is kiemelkedő fontosságúak. Az ECO CONTROL minősítés olyan horderejű területekre is kiterjed, mint a vállalat társadalmi felelősségvállalása és a fenntarthatóságot szolgáló tevékenységei. Ebből is látszik, hogy az ECO CONTROL kritériumai számos tekintetben túlmutatnak egyes natúrkozmetikumokon.

 

Szépség, a természet erejévelWebáruház készítés